1000270392 hcvlk / 10 Mayıs 2014

İnternet (bakiye düşüşü)

Eşime aldığım android telefonumu 08.05.2014 tarihinde akşam kendi sim kartımla denerken android telefonlara henüz alışık olmadığım için elim yanlışlıkla facebook uygulama sekmesine değdi. Ben hemen kapattım ama buna rağmen hemen 50 kuruş bakiye düşüldüğü iletisi geldi. Daha sonra evimizde sınırsız olan wifi'ye bağlanmaya çalışırken aynı anda bimcell'imin de internetine bağlanıldı nasıl olduysa ve 50 kuruş daha bakiyemden düşüldü. Halbuki ben ikinci seferde internete de girmemiştim. Sadece wifi'ye bağanmayı aktif hale getirmiştim. Neyse daha sonra simcard'dan internete bağlanmayı ayarlara girerek iptal ettim ve sonra wifi ile yola devam ettim. Aynı gece (09.05.2014 tarihinde) saat 2.37'de telefonun ayarlarını incelerken simcard ile internete bağlanmayı aktif hale getirdim sırf telefonun ayarlarını ve özelliklerini öğrenmek için. Ben internete bağlı olmamama rağmen simcard ile bağlanmayı aktif hale getirir getirmez 50 kuruş daha bakiyemden eksiltildi. Saat 2.47 ve 2.49'da yine aynı durum oldu. Yani ben bimcell vasıtasıyla hiç internet kullanmamış olmama rağmen toplamda 3 tl bakiyemden düşülmüş oldu. Yahu ben evde sınırsız internet varken neden ücretli internet kullanayım ki? Tamam yanlışlıkla bimcell'in ücretli internetine bağlanmış olabilirim. Bu benim hatam. Ama tükettiğim kb kadar bakiyemden düşülmesi gerekirdi. Ama niye benden her seferinde 50 kuruş düşülüyor? Kb ücreti 0,00492 kr olan bimcell'de benden kullandığım gösterilen internet miktarlarını yazıyorum:
08/05/2014 18:42:03 0.99395 mb.
08/05/2014 18:46:34 0.18033 mb.
08/05/2014 19:17:41 0.00067 mb.
09/05/2014 02:37:25 0.39149 mb.
09/05/2014 02:47:11 0.01776 mb.
09/05/2014 02:49:23 0.01036 mb.

Kb ücretinin 0,00492 kr olduğunu bilgilendirme mesajlarıyla bana bildiren bimcell benden her seferinde 50 kuruş bakiye eksiltmiştir. Hiçbirisinde de ben zaten interneti kullanmadım. İlk seferde de elim yanlışlıkla facebook sekmesine gitti ve hemen kapattım. Ben kendim için de yarın birgün android telefon alıp simcard ile bağlanmayı aktif hale getirir getirmez internete bağlı olmadığım halde benden bimcell 50 kuruş düşecekse ben sınırsız interneti olan pttcell'e geçeyim o zaman. Ben bimcell'den internet hususu hariç hep memnun kaldım. Daha önceden de interneti konusunda şikayetler yazdım ve haksız bakiye düşüşlerini bimcell bana iade edip sorunlarıma çözüm getirdi. Bu sebeple hala bimcell'deyim. Bu yazdığım konuda da müşteri memnuniyetinin sağlanmasını bekliyorum.



DİKKAT:  Şikayetin muhatabı kişi veya kuruluşların ÜCRETSİZ cevap hakkı vardır. Lütfen "sikayetim.com" ile iletişime geçiniz.


görüntüleme: 1454

Konuyla ilgili yazışmalar


Bireysel Üye: hcvlk 19 Mayıs 2014 tarihinde cevapladı

Bimcell'den bu şikayetime henüz yanıt alamamış olmama rağmen bimcell'in şikayet yanıtlama oranı %100 olarak gösterilmektedir.

görüntüleme: 1449
Üye Firma Temsilcisi: Bimcell2013 27 Mayıs 2014 tarihinde cevapladı

Sayın Yetkili,

İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır.

Müşterimiz 26.05.2014 tarihinde birçok kez aranmış, ancak kendisine ulaşılamamıştır.

Müşterimize ulaşılamadığı ve BİMcell Müşteri Hizmetleri?mizi arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabileceğine dair kısa mesaj gönderilmiştir.

Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 4 551 numaralı BİMcell Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir.

Saygılarımızla,

BİMcell


görüntüleme: 1354
Bireysel Üye: hcvlk 27 Mayıs 2014 tarihinde cevapladı

Hafta içleri saat 17.00 itibariyle ve hafta sonları tüm gün bana ulaşılabilir

görüntüleme: 1354
Bireysel Üye: hcvlk 30 Mayıs 2014 tarihinde cevapladı

Bu şikayetim ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadığı için yarın pttcell'e geçmeye karar verdim. Elveda Bimcell.

görüntüleme: 1354

Gönderen Bireysel Üye:
hcvlk

Olay Yeri