ilhant78
Kayıt Tarihi: 09 Mar 2010
Şikayet: 7
Memnuniyet: 1
Yorum: 0
İletişim bilgileri gizli

Üyenin Şikayetleri


1000313751 / 09 Mar 2010
Çözüm yerine ücret üreten bir firma
9 aydır Turkcell müşterisiyim, Ekim ayında 1000 dakika konuşma süresini geçtim bana mesaj geldi 250 dakika 10 tl üzerinden konuşmanıza devam edebilirsiniz diye mesaj yolladılar, ben de 02.11.2017 saat 16:00'da müşteri hizmetlerini aradım bana aylık 3tl karşılığında akıllı faturaya geçebileceğimi söylediler, ben de her ay mı 3 tl alınacak diye sorduğumda evet
görüntüleme: 6

1000313311 / 09 Mar 2010
Şikayetim Var
2 yıldır TTNET abonesiyim, yıllardır kullandığım Türk Telekom mobil uygulamasıyla ilgili şikayetlerim dikkate alınmadı önemli değil ben de şu an Turkcell abonesiyim. İletişim kurabilmek için aylarca uğraşmama ve anormal faturalar ödememe rağmen Türktelekom duyarsız kaldı. TTNET de aynı yoldan gidiyor kampanyalarla ilgili son gün aramalar ve aynı müşteri hizm
görüntüleme: 47

1000313310 / 09 Mar 2010
Şikayetim Var
FLO'nun internet sitesinden 18/10/2017 tarihinde iki adet ayakkabı siparişi verdim, çarşamba günü verdiğim siparişim, perşembe, cuma, cumartesi kargoya verilmedi, pazartesi günü siteye giriş yaptığımda hâlâ hazırlanıyor ibaresini gördüm, haliyle müşteri hizmetlerini aradım 0850 290 3 356 telefona herhangi birisi çıkmıyor telesekreter vasıtasıyla ürününüz haz
görüntüleme: 26

1000302549 / 09 Mar 2010
Müşterisini mağdur ediyor
4 yıldan fazla süredir eşimle birlikte Türk Telekom müşterisiyiz, taahhüdümüz bitmesine yakın mesaj ya da müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçer ve yeni kampanyalar ve indirimlerle ilgili tarafımıza bilgi verilirdi, taahütümüz kasım ayında bitmesine rağmen eşim müşteri hizmetleri tarafından arandı ve ben aranmadım. Ben müşteri hizmetlerini aradım ve eşim
görüntüleme: 193

1000300461 / 09 Mar 2010
Kargo dağıtımı yapmıyor
Cumartesi(12/11/2016) günü internetten ürün aldım, pazartesi(14/11/2016) kargoya verildi. Çarşamba günü ürün Trabzon'a ulaşmasına rağmen servis aracı çıktığı için gelmedi, ben de hangi günler bulunduğum ilçeye geliyorsunuz diye müşteri hizmetlerine sordum(16/11/2016) salı, çarşamba ve cuma günleri dedi. Cuma günü kargomun ulaştırılacağını söylediler. Cuma g
görüntüleme: 261

1000296923 / 09 Mar 2010
Ne ürün var ne para iadesi
Yaklaşık bir ay önce yaptığım alışveriş sonucunda hasarlı bir ürün gönderildi ve kargo tarafından iade edildi, ben de kendisine mesaj gönderdim karşılık olarak satıcı ürünü teslim almadan göndermeyeceğini söyledi. ben de siteye durumu ilettim, siteden bana onay sürecini dondurdukları yönünde mesaj geldi, ama ürünü iade edip paranızı teslim alma seçeneği yok
görüntüleme: 294

1000285053 / 09 Mar 2010
Süpürge Filtresine Ulaşamıyorum
Merhaba, ben Trabzon'dan yazıyorum, yaklaşık 1 ay önce aldığım Bosch PAS 18 LI model şarjlı süpürgemden gayet memnunum, fakat filtresi kağıt benzeri ürün olduğu için zamanla yıpranmaya başlıyor ben de yedek filtre almak istedim, ilçemdeki servise gittim biz bu gurup ürüne bakmıyoruz dediler ve müşteri hizmetlerinin numarasını verdiler, ben de müşteri hizmetl
görüntüleme: 269