hcvlk
Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2007
Şikayet: 6
Memnuniyet: 2
Yorum: 1
İletişim Bilgileri
Ad / Soyad: hamza civelek
E-posta: h.cvlk@hotmail.com
Gsm: 05053172300
Telefon: 05053172300

Üyenin Şikayetleri


1000278633 / 20 Eyl 2007
istemediğim halde kredi kartı
27 Ocak 2015 tarihinde MEB öğretmenlik maaşım için Akbank hesabı açtırmak için Akbank Van şubesine gittim. Hesap açtırırken kredi kartı istemediğimi orada hesap açma işlemimi yapan görevliye söyledim. Ancak bana daha sonra kabul etmezsin dedi. Neymiş efendim? O artı puan kazansın hesap açtırırken kredi kartına başvuracakmışım da adresime gelince kabul etmeye
görüntüleme: 506

1000273007 / 20 Eyl 2007
Müşterinin kullanamayacağı ürün
Merhaba, Yaklaşık 2,5 ay önce İstasyon Mahallesi'ndeki Gimsa'dan Mach-3'ün makinasına da uyumlu olduğunu zannederek 4'lü Gilette Fusion tıraş bıçakları aldım. Eve gelip tıraş olacağım zaman Mach-3 makinasına uyumlu olmadığını gördüm. Askeriyede mesaim olduğu için mecburen acil tıraş olmam gerekiyordu. Ben de çok zorlanarak makinasız tıraş
görüntüleme: 593

1000270892 / 20 Eyl 2007
Hafta içi çalışan için pttcell'e geçmek kolay değil
Ben Kara Harp Okulu'nda yedek subayım. Hafta içi 8.00 - 17.00 arası mesaim var. Servisimiz saat 17.10 gibi hareket ediyor. Eve varıncaya kadar saat 18.00 oluyor. Dolayısıyla ptt ile ilgili işlemlerimi hafta içi yapmam mümkün değil. Geçen hafta Cumartesi günü saat 10.00 civarı Sincan ptt şubesine pttcell'e geçmek için gittim. Oradaki güvenlik görevl
görüntüleme: 547

1000270392 / 20 Eyl 2007
İnternet (bakiye düşüşü)
Eşime aldığım android telefonumu 08.05.2014 tarihinde akşam kendi sim kartımla denerken android telefonlara henüz alışık olmadığım için elim yanlışlıkla facebook uygulama sekmesine değdi. Ben hemen kapattım ama buna rağmen hemen 50 kuruş bakiye düşüldüğü iletisi geldi. Daha sonra evimizde sınırsız olan wifi'ye bağlanmaya çalışırken aynı anda bimcell
görüntüleme: 703

1000270284 / 20 Eyl 2007
Koltuk Sorunu
Dün gece Antakya-Karabük seferini yapan jetturizm otobüsüne Erzin'den bindim. Ben 35 numara cam kenarı almıştım. Otobüse bindiğimde 35-36 numaralı koltuklardan cam kenarında bulunanda bir genç oturuyordu. Oturduğu yerin benim yerim olduğunu söyledim. Ama o, bileti internetten özellikle cam kenarından seçtiğini ve 36 numarada window yazdığını söyledi. Be
görüntüleme: 536

1000270005 / 20 Eyl 2007
Sürpriz hesap
20.04.2014 Tarihinde eşimle bir pazar keyfi yapmak için dışarı çıktık ve eşim de iskenderi çok sevdiği için alnıaçıklarda saat 19.00 sıralarında bir akşam yemeği yiyelim dedik. Giriş katta oturduk ve garsonlardan birisi siparişimizi almak için masamıza geldi. Eşim İskender istedi ve ben de adana istedim. İçecek olarak da şalgam istedik. Sonra garson salatayı
görüntüleme: 527