CANSUJDZ
Kayıt Tarihi: 13 Ock 2015
Şikayet: 5
Memnuniyet: 0
Yorum: 1
İletişim bilgileri gizli

Üyenin Şikayetleri


1000334381 / 13 Ock 2015
Kargo Dağıtım Personeli Hadsizliği
27 Kasım Çarşamba gününden itibaren adresimden kargo gönderimin alınması için Muğla Ortaca kargo şubenizi aradım.Nihayet bugün itibariyle iş yerime gelen İsmail isimli personel niçin beklettiniz iade sürem dolmak üzere gelemeyeceğinizi de söylemediniz dediğimde unuttuk herhalde bir size mi bakıyoruz hayret birşey şeklinde ukala bir ifadeyle ile cevap vererek
görüntüleme: 94

1000317375 / 13 Ock 2015
Müşteri temsilcisi
Vodafone hattımı kapattırmak üzere tüm borçlarını ödedim. Bayiiden bana istediğim zaman artık kapattırabileceğimi borcumun olmadığını söylediler. İki ay geçti fatura ücret ve faizleri devam ettiği için borcumun 114 TL olduğunu icraya vereceklerini söylediler. Ben de bana böyle bilgi verilmemişti diye anlatmaya çalıştım. Yoksa kapattırmak yalnızca bir telefon
görüntüleme: 187

1000315382 / 13 Ock 2015
Kayıp eşya
1/12/2017 tarihinde KOÇTAŞ?ın İzmir ili Kazım Dirik Mahallesindeki şubesinden gardrop satın aldık. Montaj için 04/12/2017 tarihine gün verdiler ve o tarihte saat 20.00 da eve geldiler. İki usta montaj yaptığı esnada XX isimli usta lavaboyu kullanmak istedi, girdi ve yaklaşık onbeş dk içeride kaldı. İşlerini bitirerek evden ayrıldılar. Ertesi sabah, ustalar
görüntüleme: 468

1000291051 / 13 Ock 2015
Müşteri Hizmetleri
542 Müşteri hizmetlerini aradığımda 7000 ücretsiz arayabilirsiniz dediler. Aradım dakikalarca tek bir yetkiliye bağlamadılar ısrarla. Mecburen 46 kuruş ücret verdirip 542 yi arattılar. Aradık. Diyorlar ki sistemde çalışma var ekranı görememekteyim. O halde müşterinin faturasına o 46 kuruşu ya yansıtmayacaksın ya da sistemde çalışma var diyerek beni hatta bağ
görüntüleme: 454

1000276914 / 13 Ock 2015
Fazla bilet satışı mağduriyetini tazmin etmediler
30 Kasım2014 te Ankara'dan Antalya'ya 08.45teki TK7024 sayılı uçuş için 37 dk havalimanında olmama rağmen fazla bilet satışı olduğundan uçağa kabul edilmedim.Yolcu hakları beyannamesine göre tazminat ödemeleri gerekirken bana uçağa geç kalma muamelesi yaparak cezai bilet işlemi uyguladılar ve 224 tl ödeyerek yeni bilet almak zorunda bıraktılar beni
görüntüleme: 808