MUSTAFA0202
Kayıt Tarihi: 03 Ock 2017
Şikayet: 5
Memnuniyet: 0
Yorum: 0
İletişim bilgileri gizli

Üyenin Şikayetleri


1000335819 / 03 Ock 2017
Turknete Gecis Yaptim Alt Yapimin Ve Benim istedigom Hizdan duşuk hiz veriyorlar
Merhabalar Turk Telekomdan Turknet e gecis yaptim,Turknet bana alt yapimin destekledigi 35 mbps hiz vermesi gerekiyor iken bana 16 mbps hiz veriyor ustelik ben vdsl yani 35 mbps hizli paket istememe ragmen ,degistirmek istedim 3,5 gun beklemeden sonra bana port bosta yok 15 gunde bir deneyin bos port olursa olur gibi sacma sapan soylemlerde bulundular,eger d
görüntüleme: 15

1000335529 / 03 Ock 2017
Turk Telekom 3 Gundur Devam eden Arizami Gidermiyor
Ev Telefonum ve internetim 1 Şubat 2020 sabah saat 09.02 den beridir arizali durumda,arizamin genel oldugu ve 3 Şubat 2020 sabah saat 09.02 ye kadar giderilecegi belirtilmesine ragmen giderilmedi,ustelik genel ariza olmadigi bu gun belirtildi ve ariza kaydim acildi ,6 saat sonra ise sms ile kaydin kapatildigi belirtildi,aradigimda ise genel ariza olddugu ve
görüntüleme: 19

1000335254 / 03 Ock 2017
Teslim edilmeyen Kartı İptal edemiyorum
Ev adresime teslim etmesini istediğim 1300 TL limitli (Akbank ) kartını 110 km uzaklıkta ki şubeye gönderdiler,iptal için yazdım geçen hafta iptal edeceklerini belirtiler,iptal olmamış,eğer iptal olursa yeni evine teslim edilmek üzere Kredi kartı isteyeceğim,bilginiz olsun...
görüntüleme: 24

1000335176 / 03 Ock 2017
EV ADRESİME TESLİMİNİ İSTEDİĞİM KREDİ KARTIM 110 KM UZAKTA Kİ ŞUBEYE TESLİM OLACAKMIŞ
Merhabalar Akbank'a web üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım,Başvuruma istinaden arayıp bilgilerimi aldılar,Ev adresime teslim edilmesini istemdim 2 defa bunu açıkca belirttim,Bu gün durumu sorduğumda 6 Ocakta Adıyaman merkez şubeye teslim edileceğini belirttiler,bana 110 km uzakta ,iş sebebiyle uzun zaman hafta içi gidemem hafta sonuda kapalı şuan mağdur
görüntüleme: 22

1000334761 / 03 Ock 2017
Teslim edilmeyen sipariş
Merhabalar; Sipariş no:2554054 olan Turkcell den aldığım(30 Kasım 2019aldım) Telefonumu 7 aralıkta teslim edileceği sms i geldi Telekurye den , daha sonra 14 Aralığa teslim tarihi attılar 14 aralık tarihinde ise 21 Aralığa Tarih atıp sürekli geçiktiler,şikayetçiyim ,resmen dalga geçiyorlar..
görüntüleme: 81