ygbeyaz
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2019
Şikayet: 17
Memnuniyet: 0
Yorum: 0
İletişim bilgileri gizli

Üyenin Şikayetleri


1000338274 / 01 Tem 2019

Engelli indirimini aylardır yapmadı lütfen yardımcı olun


Haziran ayında türk telekomda tivibu ve internet üyeliği yaptım engelliyim üyelik ablamın adına ve aynı evde yaşıyoruz. İndirim hala tanımlanmadı. müşteri hizmetleri ile görüştümüzde bize evraklar geldi görüyorum Ağustos faturanıza yansıyacak dedi.Bugun görüştğümde hayır evraklarınız yok dedi türktelekom şube ile konusun dedi ve sıfır ilgilendi. Türk telefko
görüntüleme: 25

1000337365 / 01 Tem 2019

Türk Telekom Nakil


Selamlar, Türk Telekom internetimi nakil etti ve işlem hala nakilde duruyor Tivibu üyeliği yapmıyorlar. Ve her seferinde müşteri hizmetleri farklı bir bilgi veriyor gece 12 ye kadar onaylanacak derken saat 12.01 de ise 10 gün içinde onaylanacak deniyor. Bu şekilde bir müşteri hizmetleri mi olur? Üye yaparlarken iyi ancak sonrası hizmet rezalet lütfen yardı
görüntüleme: 62

1000336842 / 01 Tem 2019

Siparişimden farklı sipariş


Ekteki resimdeki siparişi verdim gelen çiçek ise vazodaki. Annem resmi gönderince çiçekçiyi aradım ve çiçekleri attırdım. Çiçekçi bana gülü doğru gönderdik dedi. Sonra bana WhatsApp yazışması ekte biz hatalı gönderdik dedi o kalmadığı için başka gönderdik dedi. Size telafi için başka çiçek göndereceğiz dedi annem beyni tıkalı olduğu için bende pazartesi konu
görüntüleme: 39

1000336771 / 01 Tem 2019

Gönderilen çiçek elde kalmış solmuş çiçek


Selamlar; Bugun bir çiçek siparişi verdim ve verirken whatsap hatalarından teyit aldım çiçek önce yok dediler. Sonra var dediler siparişi verdim. Ancak gelen ürün siparişten tamamı ile farklı çiçekler solmuş ve gonderdiğim yere tam anlamı ile rezil oldum. Lütfen bu firmadan bir daha sipariş vermeyin lütfen ve aradığımda bana oyle gonderdik yogunuz telef
görüntüleme: 53

1000334993 / 01 Tem 2019

Garanti bankası hesap blokesi kaldırma şikayeti


Selamlar, Garanti Bankası hesabımda Akbank borcumdan dolayı bloke vardı. 27.12.2019 tarihinde icra dairesi e-tebligat ile yazıyıyı bankaya gönderdi. Hala bloke kaldırılmadı. Acilen blokenin kaldırılması için yardımlarınızı rica ediyorum ekte bloke kaldırma yazısını gönderiyorum. Şube genel müdürlük kaldıracak diyor ve genel müdürlüğe ben ulaşamıyorum kendi
görüntüleme: 85

1000334891 / 01 Tem 2019

Borcumu öderken maaş haciz gönderip çift taraflı para almaya Çalışıyorlar


Özata Avukatlık Bürosuna Akbanka ait 3 dosyam devir oldu. Beni aradılar ilk dosyamı 11500 tl gibi bir tutara kapacağımı ilettiler. Taksitle ödemeye başladım. O sırada maaş hacizi bana geldi. Ve suan borcum 8000tl kaldı.Bana işyeri maaşınızdan icra dairesine gönderir ise 13500tl gbii bir rakam oderseniz dediler. Şimdi ise bana işyeri icra dairesine gönderir i
görüntüleme: 103

1000334890 / 01 Tem 2019

Avukatlık burosu odeyeceğim tutarı artırıyor ıptal edip


Avukatlık bürosu ile gorustum 8000 tl yatırın dıger dosyalarınızada ıcra gonderırım dıyor. Bana maaş hacızı göndermeyeceğiz derken diğerlerinede göndereceğiz dıyor. Bu sekilde avukatlık bürolarınızın yetkisi varmı işlerine gelince yetkimiz yok diyorlar işlerine gelince odeme planımı ıptal etti borcumu 20000tl ye çıkardılar lütfen artık yardımcı olun lütfen v
görüntüleme: 98

1000334886 / 01 Tem 2019

Kredi ve kartı borcu odenirken haciz gelmesi


Selam, Akbanktan kredi ve kredi kartından dolayı icraya verildim. Avukatlık bürosu değişti. Yeni avukatlık bürosu ile anlaştım öderken maaşıma haciz geldi. avukatlık bürosu ile anlaştığım tutar 12000 tl civarı idi ve bana 8000 tl kaldı dediler.8000tl nin üstünde işyeriniz icra dairesine gönderir ise fazla tutarı diğer dosyanıza sayacağız dediler. bu tutar ya
görüntüleme: 87

1000334454 / 01 Tem 2019

Para iadesini yapmıyorlar


Selamlar Turkcell 532286xxxx5 numaralı hattımın fatura iadesi için hesap istedi ve üç haftadır mail atıyorum. Bana ıban hatalı paranızı banka iade etti diyor. bankadan kontrol ettirdim. Ancak göndermemişler hiçbirşekilde. Bugun ise yeni işleme aldık diyorlar. CEO su xxxxx xxxx beye yazdım instagramından engelledi. Bu buyuk bir firmanın bu sekilde davranısı
görüntüleme: 108

1000334441 / 01 Tem 2019

Fatura parasının iadesi


Selamlar; 532286xxxnolu Turkcell hattımın den faturamın iade yapılması gerekiyor bir aydır hesap numaramı istediler bir aydan beri yatıracağız deyip yatırmadılar. Devamlı arayıp yatıracağız diyyorlar ama bir ay geçti ve yatırmadılar. Bu şekilde insanı aptal yerine koymaya çalışan bir firma lütfen konu için yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler
görüntüleme: 111

1000334413 / 01 Tem 2019

Ölen insanın elektrik borcu çıkarılıp icra -acil


Amcam Engin beyaz 2015 yılında vefat etti. kendisine ait 2010 yılına ait fatura ile borç gönderildi. İcra yazısını gonderen firma neden bize CLK tarafından 2017 yılındaki af ile bu gönderilmedi aftan yararlanılırdı. Mirasçıyız ve bugün mernisten mirasçılar bulunuyor ise o gunde bulunabilirdi. Kurumunuz tarafından yapılan bu işlemde herhangi bir iyiniyet yokt
görüntüleme: 127

1000334075 / 01 Tem 2019

Dondurulmuş hatta fatura tutarının geri odemesi


Turkcell fatura tutarımın geri ödenmesi için hakem heyeti beni haklı buldu. Turklcell müşteir hizmetleri ise mail attım hale konuya donmuyorlar odememi yapmıyorlar . Turkcell personeli ise her biri farklı cevap veriyor. alacak paramın odenmemesi konusunda şikayetçiyim.
görüntüleme: 90

1000334022 / 01 Tem 2019

Provizyona onay vermemesi


10.11.2019 tarihinde acil olarak baş dönemesi ve mide bulantısı ile doktora gittim ve tomografi dahil tüm işlemlerim karşılandı.Acil doktoru yarın noorolojiye gidin dedi ve gittiğimde ise doktor muayenesi dahil hiçbir işleme onay verilmedi gerekçe ise aroknaid kist gosterildi. Dun onay veren hekim ile bugun onay veren allianz hekimi için şikayette bulunuyo
görüntüleme: 192

1000333229 / 01 Tem 2019

Dondurulmuş hatta fatura


Turkcell hattımı ben dondurdum . Turkcel bayine 3 aylık süre dolarken gittim bana daha zaman var 25 eylül de dolacak dediler. Bende 21 eylül de gittim ama gordum ki bana fatura hemen cıkarmıslar. Hattımın sim kartı bile yok telefona bile takılı değil dolayısı ile dondurduğum hattıma fatura yansıttılar. Bu faturanın iptali için yardımlarınıızı bekliyorum aci
görüntüleme: 117

1000331550 / 01 Tem 2019

İcra hakkında ödediğim halde icra gönderdiler


Borcuma istinaden icra dairesinde protokol yaptım ve düzenli odüyorum 3 ay odedim ve her ödememden sonra icra dairesindeki evkur elemanına whatsaptan dekontu gonderdım . Bana evkur şubeden yatacak dedıler bende subeden yatırdım. İcra dairesindeki ödeme ile evkur ödemeleri tutmuyor dendi ve bana maaş hacizi gönderdiler. Acilen bu hacizin kaldırılması için yar
görüntüleme: 331

1000331247 / 01 Tem 2019

Superonline hizmet


Superonline hizmet iptalini istedim güncel numaram yerine başka noya fesih talebiniz iptal edildi bilgisi diye mesaj atılıyor. Engelli evraklarım marttan beri ellerine ulaşmadı ama fesih evraklarım hemen 5 dakikada elerine ulaştı tam komedi. gerçekten böyle bir firma gormedim.
görüntüleme: 133

1000331240 / 01 Tem 2019

Superonline


Yıllardır Superonline 53027086 nolu abonesiyim martta uyelık yenıledım engellı evraklarımı gonderdım bana 3 ay sonra mesaj atıp ındırımınız yok dıyorlar evraklarınız gelmedı dıyorlar. Müşteri hizmetlerinde bir ust yonetıcı veya yetkili mennuniyet için aramıyor . Sadece cayma bedeliniz 166 tl dır dıye aranıyorum bu sekilde saygısızlık gorunmuş bir şey değil a
görüntüleme: 113